Privatlivspolitik og cookies

Hvordan anvendes persondata og cookies

Persondatapolitik



Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos PlakatPlaza og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på plakatplaza.dk er PlakatPlaza

Som registreret hos PlakatPlaza har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: kundeservice@plakatplaza.dk.

Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjemand. Personlige oplysninger vil kun blive anvendt til internt brug, f.eks. analyser af brugeradfærd.

"Pricefinder" videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.


Cookies


"Pricefinder"s hjemmeside gør brug af både 1. part og 3. part cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores side, samt til at indsamle relevant statistik om den besøgende.

Oplysninger der indsamles inkluderer bl.a.:

Den besøgendes IP-adresse
Browser-version og/eller computers operativsystem
Webside som henviste den besøgende til "Pricefinder"s hjemmeside
Land eller område hvorfra den besøgende har tilgået hjemmesiden
Dato og tidspunkt for besøget
Navn på internetudbyder
Sider den besøgende har set på hjemmesiden
Den indsamlede statistik er anonym.


3. parts cookies


Der bruges cookies fra en lang række 3. parts leverandører.

Disse inkluderer bla.:

Online chat system
Facebook login
Affiliate partnere
Re-targeting partnere, som fx. Twitter, Facebook og Google
Deaktivering og sletning af Cookies
Cookies kan frit deaktiveres i den besøgendes browser, dog med en forringet brugeroplevelse som resultat.

Vi anbefaler IKKE at slå cookies fra som stammer fra "Pricefinder", da dette vil gøre "Pricefinder"s hjemmeside ubrugelig.

Ønsker du at slette dine cookies, kan du finde guides til dette her: http://www.aboutcookies.org/.